zaterdag 12 december 2009

Sneeuw update























Sneeuw is volop aanwezig in haugastol, misschien in de kerstvakantie een tripje Wasserkuppe voor een pre-experience?

8 opmerkingen:

Wendy en Bastiaan zei

Ik hoopte eigenlijk nog een live report van de mensen die nu in Haugastøl zitten. Ben erg benieuwd naar de belevenissen aldaar.

Binnenkort naar de Wasserkuppe is een super plan. Count me in. Aanwezigheid van Wen wordt grotendeels bepaald door timing. Haar vrije dagen zijn op.
We moeten wel vooraf goed checken dat we er al op mogen. Er moet een minimale hoeveelheid sneeuw liggen i.v.m. bescherming van de natuur.

Unknown zei

ik zeg... 1/2/3 januari?
Mijn camper kan 4 man hebben... slapen en rijden... heeft het in februari ook prima gedaan met snowkiten in Italie voor 10dagen.

Unknown zei

winterbanden zitten er al onder, sneeuwkettingen aanwezig.

Wendy en Bastiaan zei

Ik ben voor, mits er voldoende sneeuw ligt natuurlijk. Octavia is ook voorzien van winterbandjes, maar slapen wordt lastiger.

We hadden verwacht je nog wel even te zin in IJmuiden afgelopen zaterdag bij het NK flyboarden. Wel Flysurfer vlaggen maar geen Daan. Op het strand konden we met geen mogelijkheid op je naam komen, dus vragen ging het ook niet worden.

geheim zei

Dat wil ik al een tijdje proberen, die Wasserkuppe. Maar ik hoop dat er voor die tijd sneeuw in NL ligt.

Ik ben overigens van plan om 3-13 maart mee te gaan naar Haugastol. En ik neem nog een Chris mee. Hij gaat leren snowkiten zodat hij een aantal weken later een Groenland expeditie kan doen! Hij moet even laten zien dat hij het kan in Finse(25km verderop)

Daan Groot zei

Ik zat al op texel helaas, dus ik kon er niet bijzijn in IJmuiden.

Als ik meer weet over mijn plannen mbt wasserkuppe dan drop ik het hier... meerijden en daar een hotelletje pakken kan dan ook natuurlijk.

Unknown zei

Ik zal niet naar wasser kuppe gaan in de kerst vakantie, maar ik geef bij deze aan dat ik ook dit jaar weer graag mee ga naar haugastal en dus weer van de partij ben.
Ik ben van plan ongeveer van 12 tot 27 maart te gaan. De precieze data en manier van vervoer moet ik nog even bekijken. Ik hou de optie open om zelf te gaan rijden, waarbij een persoon met bagage en een zonder bagage zou mee kunnen rijden. Maar waarschijnlijk ga ik deze keer ook weer vliegen.

Anoniem zei

jesse Top