zondag 19 april 2009

Eindelijk topwind!

Het was een zware eerste week hier in Haugastol. Ons geduld werd flink op de proef gesteld, want de wind bleef uit. Verder dan 5 m/s waren we nog niet gekomen en dat kwam zo weinig voor dat alle prioriteit uit ging naar het kite en niet naar het maken van foto's. Vandaar ook de beperkte updates hier op het blog.


Vanochtend bij het ontbijt zag het er goed uit. In het hele gebied 7 tot 10 m/s en dat zou het de gehele dag blijven. Dat kwam goed uit, want door het stappen in Geilo op zaterdagavond zat de vaart er bij de meeste mensen niet echt in.

Toen we eindelijk op een mooie spot stonden zag het er goed uit. De eerste vliegers gingen de lucht in en naar een paar rakjes vielen ze spontaan uit de lucht. Weg wind...


Na gedurende zo'n drie kwartier alle windrichtingen wel gezien te hebben op onze spot begon het weer aan te trekken. 10+ m/s! Alle kites gingen weer de lucht in en we zijn de hele dag aan het knallen geweest. Hopelijk blijft dat de rest van de week zo, zodat we nog flink wat mooie plaatjes voor jullie kunnen schieten.


2 opmerkingen:

spoetnik zei

Top!!

Beter dat het waait, nu hier in Holland ook nog!!

Super foto's vooral die laatste is wel heel vet!!!

Unknown zei

Ziet er goed uit!
Hier alleen maar gefrustreerde kiters met een bruine kop haha

nou ik ga weer eens verder knutselen aan het inschrijfformulier voor de Downwinder 2009, dan hebben jullie wat te doen als je terug bent ;-)

Ciao
Lien