zaterdag 28 februari 2009

Emiel is leaving

Emiel gaat volgende week al riching Haugastol, en zal hier zo af en toe een berichtje achter laten, ik zeg al vast: have fun en maak de sneeuw niet op.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Goeie reis Emiel.
We verwachten natuurlijk wel dat er al een paar mooie kickers staan (alsof ik daar overheen durf) als we aankomen. Neem je sneeuwschep dus vooral mee.

Anoniem zei

Das een goeie, ik moet er ergens nog 1 hebben, zal ff zoeken

slis zei

emiel krijgt ook een nav jack mee
dan kan die alvast routes voor ons uitzetten ;)

Anoniem zei

Die jassen zijn geniaal

Anoniem zei

Ik zal ook een sneeuwschep meenemen. Ik heb nog zo'n mooi opvouwbaar ding van Mammut liggen. Ooit samen met een lawinepieper tas en sonde gekocht en buiten de tas nooit gebruikt. Zo'n pieper heeft alleen maar zin als je maatjes die ook gebruiken en ik ben doorgaan de enige van het groepie die er één heeft.
Lawinerisico op de Hardangervidda zal erg laag zijn (lukt niet op een vlakte), dus dat ding blijft mooi thuis.

jessevdam zei

Ik heb id ook 2 lawine piepers, maar dat zal op een vlakte niet nodig zijn. Zowiezo heb je met snowkiten altijd een kite waarmee je wel te vinden ben.

Anoniem zei

Misschien wel handig om mee te nemen zijn fakkels, Mochten we een lange tocht maken en de wind valt weg is het wel handig dat we zichtbaar zijn.

Anoniem zei

Wat voor fakkels denk je dan aan? Van die dingen waarmee dat tuig altijd in voetbalstadions staat te zwaaien?
'k Zal eens navragen of m'n schoonouders nog het lichtkogel pistool hebben van de boot die inmiddels een paar jaar verkocht is.

@Jesse
Als je plek hebt wil je dan zo'n pieper in je tas gooien? Dan neem ik die van mij ook mee. Ik wil wel eens een keertje naar zo'n begraven apparaat zoeken. Eens kijken hoe moeilijk dat is.

slis zei

coole ontwikkelingen zo
vet dat ook de blog gelijk goed gebruikt woord!

jessevdam zei

@bastian

is goed dan kunnen we het gebruik ervan ook trainen, want daar is het ook niet echt van gekomen ooit.

Anoniem zei

Emiel is weg en zal morgenavond aankomen.

Emiel zei

Ben er inmiddels 2 dagen(zie berichtje). Scheppen hebben we hier genoeg hoor! Die hoef je echt niet mee te gaan zeulen..